Some Stories

Hey honey! SOME Stories on joensuulainen someen ja tapahtumiin erikoistunut markkinointitoimisto. Me pidetään huoli sun yrityksen ulkokuoresta kokonaisvaltaisesti, tuloksia unohtamatta.

Unelmia onlinessa? Kaikki on nykyisin netissä, I really mean everything. Etsitpä sitten ruokaravintolaa ensitreffeille, uusia kiikareita lintubongaukseen tai katseen kestäviä toppahousuja Lapin lomalle, netistä löydät etsimäsi. Ja jokainen haluaa olla juuri se oikea, joka löydetään ensimmäisenä.

 

Ostopäätöksen syntymiseen vaaditaan NÄKYVYYTTÄ ja LUOTTAMUSTA tuotetta, palvelua ja brändiä kohtaan. Somessa näitä molempia luodaan jokaisella julkaisulla. Ei ole siis aivan sama, mitä sinne nettiin julkaisee. Uskoakseni, haluat myös olla se yritys joka löydetään ensimmäisenä, am I right? Me pidetään huoli teidän somesta kokonaisvaltaisesti aina suunnitelmaa, valokuvia ja seuraajia myöten. Meiltä löytyy kokemusta niin kosmetiikan, kuin voimamiestapahtumien markkinoinnista. Markkinoinnista tehdään aina asiakkaan näköistä!

Palveluihimme kuuluu sosiaalisen median lisäksi kaikki aina valokuvauksesta käyntikortteihin, nettisivuista erottuviin videoihin sekä koulutuksiin. Tavoitteenamme on luoda tuloksellista markkinointia ja pitkäaikaisia asiakassuhteita, joissa markkinointia rakennetaan yhteisellä näkemyksellä avoimen vuorovaikutuksen ja toimivien ratkaisujen kautta.

 

Koko meidän tiimi on käytössäsi, joten voit luottaa yrityksesi markkinoinnin osaaviin käsiin.

Kuka?

SOME Stories on helmikuussa 2020 perustettu toimisto, jonka yrittäjänä toimin minä, Tiiu Porento.