Referenssit

Haluat varmasti tietää, mitä kaikkea me ollaan saatu aikaan?

@barplayjoensuu
@tritaniumfinland
@ravintolafilipof

Tapahtumamarkkinointi ja VIP-tilaisuudet

Ilosaarirock VIP

 

Ilosaarirock eli kesän paras viikonloppu herättää joka heinäkuu Joensuun eloon. SOME Stories vastaa festareiden VIP:in kehittämisestä ja myynnistä. Me myös huolehdimme, että tapahtuman VIP-vierailla on kaikki hyvin niin festareilla kuin niiden jälkeen.

BePop Joensuun avajaiset ja VIP-tilaisuus

 

Legendaarinen Bepop Joensuu avasi uudistetut ovensa kesällä 2020. Me vastasimme avajaisten somemarkkinoinnista, tapahtuman valokuvauksesta, VIP-kutsuista ja -tilaisuudesta. Täpötäysi tanssilattia kertoi, että markkinointi oli todellakin tavoittanut kohdeyleisönsä.

Juonnot

Asiakastilaisuudet, Strongman Champions Leaguen voimamieskilpailut, koulutukset, bileet, Nuorkauppakamarin gaalat.. juontokeikat onnistuvat niin henkilöstötilaisuuksista urheilutapahtumiin!

Tutustu asiakkaisiin

KontioMehu, somemarkkinointi, kuvaukset & tuote-esittelyt

Suunnittelemme somen puolella yhdessä vuosikalenterin, johon ideoimme viikoittaiset kuvausaiheet. SOME Storiesilta on tullut mukavia uusia kuvausideoita ja ehdotetut kuvatekstit ovat olleet raikkaita. Mahdolliset muutokset on hoidettu joustavasti ja nopealla aikataululla


”SOME Stories on hyvä suunnittelemaan ja organisoimaan myös erilaisia tapahtumia, laidasta laitaan.”


– Virpi Rötsä-Kiiskinen

KS Turvamiehet, somemarkkinointi & maksetut mainoskampanjat

”Kaikki on sujunu todella hyvin ja ollaan oltu tyytyväisiä, yhteistyö on sujunut niin etänä kuin livenäkin. Markkinoinnissa ollaan painotettu rekrytointiin ja yritysimagon parantamiseen. Asioihin on reagoitu aina todella nopeasti.”

 

– Petri Maaranen

Mika Törrö, henkilöbrändin kirkastaminen & somekonsultointi

Aloitimme Suomen vahvimman miehen, Mika Törrön, kanssa yhteistyön syksyllä 2021. Yhteinen tavoitteemme on kirkastaa Mikan henkilöbrändiä ja kasvattaa somenäkyvyyttä. Jo muutaman kuukauden aikana seuraajamäärät ovat kasvaneet tuhansilla!

 

”

Oon saanut huippuhyviä vinkkejä somen käyttöön. Seuraajamäärät on kasvaneet ja somesivut on nyt paljon selkeemmät.”

 

– Mika Törrö

Kuka?

SOME Stories on helmikuussa 2020 perustettu toimisto, jonka yrittäjänä toimin minä, Tiiu Porento.