Referenssit

Haluat varmasti tietää, mitä kaikkea me ollaan saatu aikaan?

Aloitimme yhteistyön heinäkuussa 2021.

 

”Sosiaalisen median hoito on käytännössä täysin heidän hallussaan. Tulokset ovat olleet erittäin kovia! Asiakasmäärät kasvoivat heinä-syyskuun aikana 21,9%. Asiakaspysyvyys 53.7%-> 57,3%. Myös somen puolella tulokset korreloivat konkreettisesti myynnin kanssa: IGssä tavoitettujen tilien kasvu on ollut +453% ja sitoutuneisuusprosentti on noussut yhteistyön aikana +291%. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.”

 

EasyFit Joensuu

Kiinteistömaailma Joensuu, somemarkkinointi ja maksetut mainoskampanjat.

 

“Toiminta on tehokasta ja reagointi asioihin nopeaa. Tekijät ovat asiantuntevia ja aina helposti tavoitettavissa. Markkinoinnissa vastataan aidosti asiakkaan tarpeisiin ja kuunnellaan asiakasta. Meillä on myös koko yhteistyön ajan ollut olo, että tässä ei tarvitse olla yksin.”

 

Elmiina Kinnunen, Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma Joensuu
EasyFit Joensuu
Ravintola Filipof

Tapahtumamarkkinointi ja VIP-tilaisuudet

Ilosaarirock VIP

 

Ilosaarirock eli kesän paras viikonloppu herättää joka heinäkuu Joensuun eloon. SOME Stories vastaa festareiden VIP:in kehittämisestä ja myynnistä. Me myös huolehdimme, että tapahtuman VIP-vierailla on kaikki hyvin niin festareilla kuin niiden jälkeen.

BePop Joensuun avajaiset ja VIP-tilaisuus

 

Legendaarinen Bepop Joensuu avasi uudistetut ovensa kesällä 2020. Me vastasimme avajaisten somemarkkinoinnista, tapahtuman valokuvauksesta, VIP-kutsuista ja -tilaisuudesta. Täpötäysi tanssilattia kertoi, että markkinointi oli todellakin tavoittanut kohdeyleisönsä.

Kuka?

SOME Stories on helmikuussa 2020 perustettu markkinointitoimisto ja hallitsijana toimin minä, Tiiu Porento.